Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Foster
Fast Food

Ontstaan in 1985 uit het ideeëngoed van stichter Maurice Van Hoof heeft Foster Fast Food zich gespecialiseerd in het aanbieden van fast food concepten.  Maurice Van Hoof was goed geplaatst aangezien hij aan de basis lag van de opstart van een van de leaders in fastfood in België.
Sinds 1996 is het bedrijf gevestigd in Industriezone Mechelen Noord in een pand dat beantwoordt aan alle door de wet opgelegde vereisten.
In 2002 heeft Maurice Van Hoof de fakkel doorgegeven aan zijn zoon Harry Van Hoof.

Foster Fast Food heeft een goed doordacht HACCP-plan, en scoort steeds uitstekend bij externe audits van het F.A.V.V. en andere externe audits.

Met trots kunnen wij u ook melden dat wij sinds 2010 in het bezit zijn van een BRC-certificaat.

FAST FOOD SPECIALIST

Foster Fast Food is een one-stop-shop. Van de zoektocht naar geschikte basisgrondstoffen en advies over de beste verpakking tot het meedenken over de juiste apparatuur en bereidingswijze: wij denken in elke fase met u mee en geven u advies op maat.

KWALITEIT & SMAAK

Foster Fast Food draagt kwaliteit hoog in het vaandel. We leggen de lat hoog voor onszelf en voor onze leveranciers. Onze producten worden meestal gemaakt volgens onze eigen specificaties, en elke leveranciers wordt vooraf grondig gescreend. Die focus op kwaliteit leverde ons in 2010 een BRC-certificaat op, een kwaliteitslabel waar we trots op zijn.

BRC-CERTIFICAAT

Als leverancier van voedingsmiddelen voldoet Foster Fast Food aan de eisen van een BRC-certificatie.

BRC (British Retail Consortium) is een standaard of een lastenboek opgesteld door de organisatie van Britse retailers. Het doel ervan is een uniform eisenpakket op te stellen waaraan hun voedingsmiddelen- leveranciers op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit moeten beantwoorden.
 Deze standaard werd inmiddels door een groot aantal Belgische retailers overgenomen.
 Kort samengevat zijn dit de eisen:

  • De voedingsnormen van verhandelde producten naleven
  • Een gemotiveerd HACCP-systeem opstellen
  • Een gedetailleerd en gemotiveerd kwaliteitsbeheersysteem opmaken
  • De normen voor de inrichting van de gebouwen en installaties, goede hygiënische praktijken en productie naleven
  • Een food defense plan naleven